Voor een leven
lang sporten!

We zijn een familie sportcentrum met een fijne sfeer en een professionele begeleiding.
Kom sporten in een veilige omgeving waar je ook een goede kop koffie kan drinken!

Gratis proefles Meer info

Een veilig sportklimaat
Wij bieden een fijne sportomgeving waar iedereen zich veilig voelt

Jouw stappenplan
Wij werken met een eigen programma om jouw leefstijl duurzaam te verbeteren

Uitgebreid aanbod
Bijna 100 groepslessen per week, Fitness, Personal & Small group training

Over ons

Dijkmansport

Wij willen voor iedereen – van jong tot oud – een veilig sportklimaat creëren. En streven ernaar om sport een onderdeel van jouw leven te maken. Zodat jij je er beter door voelt en het de rest van je leven wilt blijven doen. Zorgen voor de geschikte trainingen die bij jou passen door persoonlijke trainingsschema’s om jouw doelen te behalen.

Een goede sfeer en gezelligheid hebben wij hoog in het vaandel. Want Dijkmansport is ook gewoon een fijne plek om te zijn en dit kan jou motiveren om toch te gaan sporten ook al heb je soms wat minder zin. Wij zetten graag in op duurzaamheid zodat jij goed en veilig kan blijven sporten.

Gratis proefles

Lessen

Judo & Dans

Met zo’n 60 judo- en danslessen per week op ons rooster is er voor ieder wat wils die een van deze sporten wil beoefenen! Of je nu lekker voor 1 keer in de week naar de les komt of je zoekt een uitdaging en wil meedoen met de wedstrijdgroepen. Je bent van harte welkom!

Gratis proefles bij Dijkmansport

Wil jij kijken of sporten bij Dijkmansport iets voor jou is? Plan dan snel je gratis proefles!

Testimonials

Wat mensen over ons zeggen

Coaching

Judo

Dijkmansport heeft voor zowel de beginnende als voor de gevorderde judoka’s voor leuke, gezellige en leerzame judolessen. Of je nu judo wil doen voor je algehele fitheid of je verder wil ontwikkelen op technisch vlak, we hebben judolessen die aansluiten op jouw wensen.

Waarom onze klanten zo happy zijn

  • Plezier

    Sporten omdat je er blij van wordt! En is dit eerst niet het geval? Onze leraren coachen graag mee om dit wel voor elkaar te krijgen. Want als sporten op jonge leeftijd als vanzelf gaat omdat het gewoon leuk is, heb je een prachtige toekomst voor de boeg!

  • Persoonlijke aandacht

    Ieder kind verdient positieve aandacht! Dit willen we ook altijd nastreven in alle lessen die we geven.

  • Familiair

    Familiair, gezelligheid en goede koffie zorgen voor een fijne sfeer. En dit helpt om makkelijker te gaan sporten. En heb je even geen zin? Dan kom je toch alleen voor de koffie.

  • Ontwikkeling

    Hieraan dragen we graag bij! Onze trainers dagen je uit en geven je de de juiste coaching om je verder te kunnen ontwikkelen.

  • Veiligheid

    Om alles uit jezelf te halen in je sport moet je, je veilig kunnen voelen. Die veiligheid bieden we door de beste leraren voor de groep te zetten, een verzorgde en nette sportaccommodatie te bieden waar altijd toezicht is.

  • Professioneel

    Voor ieder niveau bieden we de juiste trainingen. Van recreatieve groepen tot wedstrijdgroepen. Onze trainers weten je te motiveren om dat eruit te halen wat jij voor ogen hebt!

Liever eerst een keer proberen?

Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 050-311 3851 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan.