Contact

Het kan natuurlijk zijn dat je vragen of opmerkingen hebt. Neem dan ook gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel naar 050-3113851. Onze medewerkers kunnen alle vragen over onze tarieven en abonnementen beantwoorden. Ook geven we advies over welke abonnementsvorm en sportieve activiteiten bij jouw persoonlijke wensen aansluit.

Contactgegevens

Melisseweg 83
9731 BM Groningen
E: info@dijkmansport.com
T: 050-3113851

Openingstijden

Ma: 08:00 – 21.30
Di: 08:00 – 12:30 & 15:30 – 22:00
Wo: 08:00 – 21.30
Do: 08:00 – 12:30 & 15:30 – 22:00
Vr: 08:00 – 20.30
Za: 08:30 – 14.30
Zo: 09:00 – 13.30

Social media

Contactformulier

Vind ons op de kaart

Vragen

 • WAAR KAN IK JULLIE VINDEN?

  Je kan ons vinden in de wijk Ulgersmaborg, Melisseweg 83, 9731 BM Groningen.

 • HOE ZIT HET MET PARKEREN?

  We hebben een ruime parkeerplaats. Je kunt je auto dan ook letterlijk voor de deur parkeren. Wel zo handig!

 • WAT MOET IK AAN?

  Je gaat lekker trainen. Wij raden daarom fijne comfortabele kleding aan. Let op! Je zult het – als het goed is - eerder te warm dan te koud krijgen. Zorg daarom ook voor een handdoek (deze is verplicht) en een bidon.

 • HOE ZIT HET MET DOUCHEN EN KLEEDKAMERS?

  Er zijn douches aanwezig in onze kleedkamers.

 • HOE KAN IK LID WORDEN?

  Simpel! Aanmelden kan op twee manieren. Via de website óf bij ons in de sportschool. Aanmelden via de website? Onder het kopje lid worden vind je onze abonnementen. Kies het abonnement dat bij jou past en vul het aanmeldformulier in. Je aanmelding wordt maximaal binnen 7 dagen verwerkt. Goed nieuws! Op vertoon van je bevestigingsmail kun je al wel direct gaan sporten. Liever aanmelden bij ons in de sportschool? Ook geen probleem. Kom gerust langs en meld je bij de balie. Onze medewerkers maken met veel plezier de aanmelding voor je in orde.

 • HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN VOOR EEN LES?

  Je kan je inschrijven voor een les via de Dijkmansport App. Onze eigen applicatie kan je gemakkelijk vinden als je voor Android telefoon zoekt in de Google Play store: 'Dijkmansport'. En als je zoekt voor een Apple Phone ga je naar de App store en zoek je daar op: 'Dijkmansport'. Je kan je alleen inschrijven voor een les als je ingeschreven staat als lid. Je moet daarom nog wel even jezelf inloggen op de app (dit kan rechtsonder in het scherm). Natuurlijk kan je ook een proefles aanvragen! Dat kan via onze website.

 • WELKE LESSEN BIEDEN JULLIE AAN?

  Wij bieden zo'n 60 lessen per week aan voor judo & dans. Er is dus genoeg te kiezen! Je vindt ons aanbod hier.

 • KAN IK EENS EEN LES PROBEREN?

  Jazeker! Via onze website kun je een gratis proefles aanvragen. Zo kun je het sporten bij Dijkmansport vrijblijvend een keer proberen.

 • KAN IK OOK MEERDERE LESSEN PROBEREN?

  Jazeker dat kan ook! Voor judo of dans is het mogelijk om een proefmaand aan te schaffen voor €15,-. Je krijgt dan een kaartje met jouw naam erop waarmee je 4 keer mag meedoen. Na deze lessen kan je een goede keuze maken of je lid wilt worden.

Mocht je nog meer vragen hebben stuur dan een mail naar info@dijkmansport.com

Liever eerst een keer proberen?

Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 050-311 3851 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan.