Over ons

Dijkmansport

Wij willen voor iedereen een veilig sportklimaat creëren. Van jong tot oud!

Zorgen voor de geschikte trainingen die bij jou past met persoonlijke trainingsschema’s om jouw doelen te behalen. We streven ernaar om sport een onderdeel te maken van jouw leven omdat je er beter door voelt en daardoor er meer plezier aan beleeft zodat dat je het de rest van je leven wilt blijven doen. Een leven lang sporten!

Gezelligheid hebben wij hoog in het vaandel. Want Dijkmansport is ook gewoon een fijne plek om te zijn. En dit kan motiveren om te gaan sporten!

Faciliteiten

 • HUISKAMERSFEER
 • KLEEDKAMERS
 • TOILET & DOUCHES
 • GOEDE KOFFIE

Wij scoren een:

Ons team

Waarom onze klanten zo happy zijn

 • Plezier

  Sporten omdat je er blij van wordt! En is dit eerst niet het geval? Onze leraren coachen graag mee om dit wel voor elkaar te krijgen. Want als sporten op jonge leeftijd als vanzelf gaat omdat het gewoon leuk is, heb je een prachtige toekomst voor de boeg!

 • Persoonlijke aandacht

  Ieder kind verdient positieve aandacht! Dit willen we ook altijd nastreven in alle lessen die we geven.

 • Familiair

  Familiair, gezelligheid en goede koffie zorgen voor een fijne sfeer. En dit helpt om makkelijker te gaan sporten. En heb je even geen zin? Dan kom je toch alleen voor de koffie.

 • Ontwikkeling

  Hieraan dragen we graag bij! Onze trainers dagen je uit en geven je de de juiste coaching om je verder te kunnen ontwikkelen.

 • Veiligheid

  Om alles uit jezelf te halen in je sport moet je, je veilig kunnen voelen. Die veiligheid bieden we door de beste leraren voor de groep te zetten, een verzorgde en nette sportaccommodatie te bieden waar altijd toezicht is.

 • Professioneel

  Voor ieder niveau bieden we de juiste trainingen. Van recreatieve groepen tot wedstrijdgroepen. Onze trainers weten je te motiveren om dat eruit te halen wat jij voor ogen hebt!

Onze extra faciliteiten

Sauna

Bij inspanning hoort ontspanning. Kom je net uit één van onze studios? Of heb je gewoon zin om even te ontspannen? Dan is het tijd om even tot rust te komen in de sauna’s. De sauna’s kun je vinden in de kleedkamers en is een in-club service van MOODSTUDIOS. Genieten dus maar!

Espressobar

Welkom bij Espressobar Moods! Na het sporten staat er bij ons altijd een heerlijk GRATIS kopje koffie of cappuccino voor je klaar. Even lekker uitzweten, een krantje lezen bij onze haardkachel of bijpraten met je vrienden of kennissen.
Gratis proefles

Proef de Dijkmansport sfeer

Liever eerst een keer proberen?

Tijdens een intake horen wij graag wat jouw wensen en doelen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over onze werkwijze en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van jouw persoonlijke intake. Of bel direct naar 050-311 3851 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan.