Nieuwsbrief zomer 2024

BY jennifer | 11 juli 2024 | LEESTIJD: 3 MIN

De zomervakantie staat voor de deur!
Deze week worden alweer de laatste jeugdlessen gegeven voor judo & dans. In deze nieuwsbrief delen we belangrijke zaken met betrekking tot deze zomervakantie:

Laatste lessen jeugdsport!
De laatste lessen worden gegeven in de week van 8 t/m 13 juli. Daarna houden wij vakantie tot en met 1 september. Vanaf maandag 2 september starten de lessen weer op alle locaties.
Let op!
De judolessen op 12 & 13 juli in het sportcentrum, Leek, Haren en de Euroborg gaan gewoon door volgens regulier rooster. Op de judolocatie in Haren gaan de judolessen nog één week langer door.
De danslessen op 12 & 13 juli in het sportcentrum gaan niet door.

Jeugdkamp 12 t/m 14 juli 2024
In het weekend van 12 t/m 14 juli organiseren wij weer een Dijkmansport jeugdkamp. We gaan kamperen in groepsaccommodatie de Klonie met een grote groep kinderen van dans en judo. De animo was groot; binnen 15 minuten na opening van de inschrijving waren alle plekken al vol.
Wij wensen de deelnemers veel plezier!

Zomerrooster
In voorgaande jaren hanteerden we tijdens de zomer een middagsluiting in ons rooster. Maar goed nieuws: deze zomer hanteren we geen middagsluiting en zijn we de hele dag geopend! Dus kom langs en sport wanneer het jou uitkomt.

Hier zijn onze openingstijden:

Maandag t/m donderdag: 08.00 uur tot 21.30 uur
Vrijdag: 08.00 uur tot 20.30 uur
Zaterdag: 08.30 uur tot 14.30 uur
Zondag: 09.00 uur tot 13.30 uur

Groepslesrooster
Zie bijlage, let op: er kunnen altijd wijzigingen ontstaan.
Daarom is de app altijd leidend: https://dijkmansport.trainin.app

Samen sporten
Tijdens de afgelopen vakanties konden leden een introducé meenemen. Dit werd zo goed ontvangen dat we deze mogelijkheid ook deze zomer aanbieden! Of je nu wilt fitnessen of meedoen aan groepslessen, deel het sportplezier!
Elke Dijkmansporter kan van maandag 22 juli t/m zondag 1 september 2024 een introducé meenemen.
De spelregels:
Voor vrij trainen in de fitness dien je, je bij binnenkomst even gezamenlijk (Dijkmansporter + introducé) te melden bij de balie.
Wil je iemand meenemen naar een groepsles? Meld dit dan (als Dijkmansporter) vooraf in verband met het maximum aantal plaatsen. Bel hiervoor naar onze balie: 050-3113851 om een gratis les voor je introducé in te plannen.

Hitteprotocol
Mocht het tijdens de zomervakantie zo warm worden dat sporten onverantwoord is, dan zullen wij dit tijdig communiceren en alternatieve openingstijden hanteren.

Goed opladen
De zomervakantie is een heerlijke periode om even afstand te nemen van de dagelijkse sleur. Voor velen is het ook een onderbreking van hun sportieve ritme. Om na de vakantie weer goed in het ritme te komen, kan het helpen om een evaluatie of hernieuwde meting in te plannen. Maak voor je vakantie een afspraak, zodat je na je rustperiode weer met frisse moed kunt beginnen met sporten.

Terugblik seizoen 2023/2024
Wat een fantastisch seizoen hebben we achter de rug! Jullie inzet en enthousiasme hebben het echt onvergetelijk gemaakt. Bedankt voor jullie geweldige betrokkenheid en energie!

Fijne vakantie!
Geniet van een heerlijke zomervakantie! We kijken ernaar uit jullie snel weer te zien in de sportschool. Tot gauw!

Met vriendelijke groet,

Team Dijkmansport